Termeni si Conditii

Confirm că am cel puțin 18 ani sau mai mult.

Am citit și accept orice EULA, Termeni și condiții, Politică de utilizare acceptabilă și/sau Anexă privind prelucrarea datelor care mi-au fost furnizate în legătură cu software-ul, produsele și/sau serviciile.

Am fost pe deplin informat și sunt de acord cu colectarea și utilizarea datelor mele personale în orice scop în legătură cu software-ul, produsele și/sau serviciile.

Înțeleg că anumite date, inclusiv datele cu caracter personal, trebuie colectate sau prelucrate pentru a putea oferi orice produse sau servicii pentru care am solicitat sau am contractat. Înțeleg că în unele cazuri poate fi necesară utilizarea cookie-urilor sau urmărire similară pentru a furniza acele produse sau servicii.

Înțeleg că am dreptul de a solicita accesul anual la orice date cu caracter personal pe care le-ați obținut sau colectat cu privire la mine. Ați fost de acord să îmi furnizați o înregistrare a datelor mele personale într-un format care poate fi citit.

De asemenea, înțeleg că îmi pot revoca consimțământul și că am dreptul să fiu uitat. Dacă îmi revoc consimțământul, veți înceta colectarea sau prelucrarea datelor mele personale. Înțeleg că, dacă îmi revoc consimțământul, este posibil să nu fiți în măsură să-mi furnizați produsele sau serviciile contractate și nu vă pot face responsabil pentru asta.

De asemenea, dacă solicit în mod corespunzător să fiu uitat, veți șterge datele pe care le aveți pentru mine sau le veți face inaccesibile. Înțeleg, de asemenea, că, dacă există o dispută cu privire la datele mele personale, pot contacta pe cineva care este responsabil pentru gestionarea preocupărilor legate de date. Dacă nu putem rezolva vreo problemă, veți oferi un serviciu independent pentru a arbitra o rezoluție. Dacă am întrebări cu privire la drepturile sau confidențialitatea mea, pot contacta adresa de e-mail furnizată.