Symphonia lui Tudor Sisu

Aveam doar 11 ani cand La Familia au lansat “Baieti de cartier”, primul album al trupei. Piesa care poarta numele albumului este si cea cu care majoritatea pustanilor din tara s-au identificat. A fost un real succes la acea vreme, insa cu siguranta videoclipul piesei “Tupeu de Borfas” (aparut in 1998) a facut ca Sisu si Puya sa devina cunoscuti in intreaga Romanie. Nu ascund faptul ca am devenit fan si in ciuda a ce imi spuneau ai mei, am cumparat toate albumele din anii ce au urmat. Am inceput sa ascult pe atunci cam tot ce tinea de curentul hip-hop din Romania, de la Ramaru la Mafia, de la Getto Dacii cu al lor maestru’ Deceneu la Cheloo si Parazitii, Da Hood Justice, Veritasaga, Il-egal, Codu’ Penal, Baxter, Bitza, Cedry2k  etc. Insa La Familia si BUG Mafia au ramas cei prin care am reusit sa ma identific in perioada respectiva a vietii mele.

Intre timp La Famila si BUG Mafia s-au certat apoi La Familia s-a destramat odata ce Sisu a facut in repetate randuri ani buni de inchisoare.

Puya a luat-o pe drumul sau, a avut succesul ala nebun cu Undeva-n Balcani si apoi a dat-o pe pop si reclame. Si-a intemiat o familie si pare a fi fericit. Bravo lui.

Sisu pe de alta parte s-a transformat din adolescentul cu probleme in omul-problema. A revenit in muzica cu un album foarte bun (Vacanta in Mexic) apoi alaturi de o noua trupa: Haarp Cord unde la inceput a facut valuri in toata tara cu Pacha Man, Cedry2k si Dragonu’, dar nu dupa mult timp este din nou arestat.

Iese din nou, lanseaza alte albume dintre care remarc “Marea Evadare”, insa a scos si multe alte piese in colaborari mai mult sau mai putin reusite. De remarcat e si faptul ca a scos foarte multe videoclipuri in tot acest timp.

In urma cu doar o saptamana, Sisu a lansat un nou album (in Beraria H) care tind sa cred ca e cel mai bun album al sau (trebuie sa-l mai ascult de vreo cateva ori). Albumul se numeste” Symphonia” si contine piese in colaborare cu foarte multi artisti: de la vechiul coleg de trupa Puya la What’s Up, Alex Velea, Doddy, Anastasia, Karie, Dragos Miron, El Nino sau Rashid. Albumul vad ca este si bine primit de fani, foarte multe vizualizari pe youtube la piese dar si foarte multe comentarii pozitive si cum spuneam, a trecut doar o saptamana de la lansarea sa. Albumul poate fi cumparat si online aici: sisutudorshop.com

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.