Oferte bune la bilete catre Thailanda (de la 328 euro), Tanzania (284 euro) sau Maldive (386 euro)

Daca va intereseaza bilete de avion catre destinatii exotice acum este momentul sa le achizitionati. Qatar Airways a lansat un BOOM peste noi ieri cu oferte la un minim istoric catre Phuket (Thailanda) cu plecare din Bucuresti (de la 315 euro/p dus-intors). Ca idee un pret normal este de ~600 – 650 de euro/p. Practic avem o reducere reala de 50%. Dar nu asta e cel mai bun lucru ci faptul ca oferta e valabila pentru plecari din martie pana in decembrie. Sezonul perfect de vizitat Thailanda este din noiembrie pana in martie, deci se poate spune ca oferta e super faina din toate punctele de vedere.

Iata si cateva simulari facute de mine azi:

  • 4 – 20 iulie 2017

qatar1

  • 21 martie – 5 aprilie 2017

qatar2

  • 12 – 22 decembrie 2017

qatar3

Puteti sa va jucati cu datele si vedeti ce iese oricum ar fi eu cred ca veti gasi ceva, important e sa aveti bani cu ce sa achitati biletele. Pentru cazare si bani de cheltuit e timp de strans daca optati sa mergeti in vara, in toamna sau la iarna. Din punctul meu de vedere oferta nu o sa dureze mai mult de 2-3 zile.

Pe de alta parte Fly Dubai ofera alternative la Thailanda cu oferte catre Tanzania sau mega ravnitul Maldive. Plecari din Bucuresti, escale scurte, preturi la fel de bune precum si oferta celor de la Qatar (incep de la doar 286 euro pentru Tanzania si 386 euro/p pentru Maldive).

Iata si o simulare facuta de mine azi pentru Maldive:

  • 26 mai – 6 iunie 2017

maldive

O alta pentru Tanzania (daca adaugati si 65 euro pentru ferry boat puteti ajunge fff ieftin in Zanzibar)

  • 10 – 18 octombrie 2017

tanzania

Eu cred ca astfel de oferte nu vor reveni destul de repede insa este un nou inceput pentru ce inseamna zboruri ieftine catre destinatii exotice. In urma cu 2-3 ani nici nu indrazneam sa visam la astfel de preturi pentru plecarile din Bucuresti, dar iata ca acum ele sunt reale si ne putem bucura de ele.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

One thought on “Oferte bune la bilete catre Thailanda (de la 328 euro), Tanzania (284 euro) sau Maldive (386 euro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.