Obtine 250 lei BONUS de la programul de afiliere Multijobs.ro

La finalul saptamnii trecute, in cadrul Affiliate Summit, a fost lansat programul de afiliere Multijobs.ro, iar cel care l-a prezentat a fost chiar fondatorul companiei, Eusebiu Schiopu, antreprenor cu performante remarcabile in industria de profil.

De ce am decis sa colaborez cu Multijobs.ro?

Eu sunt un personaj atipic. Nu-mi plac multe lucruri, am putina incredere in oameni si caut sa ma feresc de persoane care imi par suspecte la prima interactiune. Ei bine, cand Eusebiu m-a contactat pentru o discutie am fost un pic sceptic cu privire la ce urma sa dezbatem, insa am ramas foarte placut surprins de cum a decurs totul incat am ajuns sa colaboram si ma bucur ca am facut asta.

Ce este MultiJobs.ro?

MultiJobs.ro este o platforma inovatoare care conecteaza angajatorii cu candidatii, oferindu-le un mediu prietenos si eficient pentru gasirea unui loc de munca ideal. Cu o varietate larga de joburi disponibile in diverse domenii, MultiJobs.ro se remarca prin servicii de calitate si suport continuu pentru utilizatorii sai.

Multijobs se diferentiaza in mod categoric fata de alte platforma prezente deja pe piata prin urmatoarele avantaje:

 • Pentru angajatori:
  • Anunturi gratuite si platesc doar daca gasesc candidati relevanti
  • Solutii personalizate de recrutare
  • Job boosters (promovam anunturile de angajare prin diferite medii)
  • Evenimente
  • Team buildinguri
 • Pentrut candidati:
  • Posibilitatea de a cauta job cu AI
  • Sectiune de cursuri de pe site

Programul de afiliere MultiJobs.ro

Cel mai important aspect la programul de afiliere al Multijobs.ro mi s-a parut din start comisionul de tip lead pentru candidatii relevanti: 25 de lei in total. 5 lei pentru un cadidat care se inscrie si aplica la un job si inca 20 de lei daca datele lui sunt de interes pentru minim 2 angajatori.

Totusi nu as neglija nici partea de sales pentru angajatori care ar putea rotunji destul de frumos veniturile daca tinem cont de cei 5% din suma pe care un angajator adus de noi o cheltuie in platforma. Cu atat mai mult cu cat vorbim de cookie pe viata. Mai multe detalii despre program veti gasi in prezentarea lui Eusebiu Schiopu pe care am integrat-o la finalul acestui articol.

 

Scurt interviu cu Eusebiu Schiopu despre programul de afiliere Multijobs.ro:

 

Am tinut in mod expres sa-i pun cateva intrebari lui Eusebiu pentru acest articol, iata ce a iesit:

Intrebarea 1: Care este garantia unui afiliat care va promoveaza si aduce un numar semnificativ de leaduri ca acestea vor fi procesate in mod corect si platite ca atare?

Una dintre valorile mele este transparenta si pe care am transmis-o atat in vechea firma dar vreau sa fie adang implementata si in cultura multijobs.

Plaforma este construita intr-o maniera in care totul sa se desfasoare in mod automat, astfel incat, in momentul in care un candidat si-a facut cont, si a confirmat codul prin SMS, sa ii apara instantaneu in plaforma de administrare a afiliatului (inca nu este finalizata 100% dar pana vineri va fi).

Mai mult decat atat, luam in calcul sa introducem in termenii si conditiile programului de afiliere faptul ca lunar sa transmitem rapoate de activitate catre afiliati si la care sa atasam fisa client a angajatorilor adusi de catre acesta astfel incat sa nu existe nicio urma de suspiciune din randul afiliatilor. Astept in acest sens raspunsul firmei de avocatura cu care lucram (raspunsul verbal este afirmativ dar a zis ca se documenteaza ca sa vina cu raspunsul final si in scris)

Intrebarea 2: Daca apare o problema serioasa legata de programul de afiliere Multijobs.ro, in cat timp crezi ca o puteti remedia?

Raspunsul scurt este: in termenul cel mai scurt posibil. Depinde de natura problemei dar sper ca astfel de probleme sa fie izolate. Ceea ce pot sa asigur este faptul ca afiliatii, cum de altfel procedam cu toti partenerii, vor beneficia de comunicare sincera pe tot procesul iar un raspuns va fi oferit in maximum 2 zile lucratoare.  

Intreabarea 3: Ce suma crezi ca poate castiga un afiliat daca se implica 100% in programul de afiliere Multijobs.ro?

Eu am mare incredere in acest program pentru ca piata este una foarte mare! Orice firma are nevoie de angajati iar o persoana, cand are nevoie de un job cauta cat mai multe solutii. Nu este ca si la o achizitie online unde cauta “pretul cel mai mic” sau “magazinul preferat”. Practic, “clientii” din randul candidatilor pot fi atat clienti multijobs cat si a altor plaforme de recturare, important este ca plaforma sa ajunga la urechile candidatilor.

Ca sa-ti raspund exact, cred ca depinde foarte mult de experienta si de notorietatea fiecarui afiliat dar dau, pentru 1000 EUR (5000 RON)  ar fi nevoie de:

 • 10 angajatori – Comision 1250 lei
  Cum am ajuns la aceasta suma:
  • 10 angajatori care sa cheltuie pe plaforma o suma medie de 2500 lei (Aceasta este varianta pesimista deoarece o firma care are peste 50 de salariati are un fond ce-l poate deduce prin achizitii de la unitati protejate de minimum 3500 / luna, iar acesta creste direct proportional: o firma cu 100 de salariati -> 7000 ron / luna samd. Am luat in calcul varianta de 2500 ca se compenseaza cu sumele mai mici ale firmelor mai mici)
  • 2500 lei * 10 = 25000 lei (suma totala cheltuita de angajatori) * 5% = 1250

 

 • 50 de candidati – Comision 1250 lei
  • Am ajuns la suma asta inmultind 25 lei * 50 de candidati
  • Pentru a genera 50 de candidati este suficient sa fie trimise 200-250 de mesaje particulare pe facebook la persoane care cer detalii la anunturile de angajare postate pe grupuri (Nu recomand abordarea asta ca e.. agricola dar functioneaza: am testat eu un grup de facebook trimitand dimineata 10 mesaje private dintre care pana acum si-au facut cont 3 persoane; cum am facut? Am vazut ca esti intersat de job-ul X, poate te intereseaza si y .. i am dat link catre job-ul de pe multijobs )

 

 • 4 subafiliati – Comision 2400 lei
  • Daca subafiliatii genereaza doar 3000 lei (total 12.000), asta inseamna ca 20% din 12.000 = 2.400 lei
  • Cred ca pentru primii afiliati care se inscriu, comisionul va fi mai mare din veniturile generate de subafiliati pentru ca vrem sa promovam programul de afiliare si in randul candidatilor (in flow-ul de emailuri zilnice pe care candidatul il primeste vrem sa includem in primele 30 de zile si 2 emailuri in care sa prezentam programul de afiliere). Poate chiar tu testezi si daca aduci 20-30 de subafiliati care sa castige doar 1000 – 1500 ron / luna ai putea sa generezi 7-8000 ron / luna venit pasiv de pe urma lor!

 

Prezentare Affiliate Summit:

Bonus de bun venit pentru primii 100 de afiliați

Si da, ma bucur mult ca am reusit sa-l conving pe Eusebiu sa ofere un BONUS real pentru primii 100 de afiliati care se inscriu la programul de afiliere multijobs.ro. Eu ii recomandasem o suma mai mica, dar suma pe care a gandit-o el este perfecta pentru orice tip de afiliat, fie incepator sau de nivel mediu ori de top. Astfel, daca vrei sa te numeri printre cei care beneficiaza de 250 RON BONUS din partea Multijobs nu trebuie decat sa te inscrii in program si sa revendici bonusul aici: multijobs.ro/bonus

 

PS Nu uita ca daca recomanzi si altora prin link-ul tau propriu – ei vor primi 250 lei BONUS si tu vei primi 20% din veniturile lor pe care le inregistreaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.