In Caraibe cu doar 855 euro (avion + cazare 7 nopti in regim all-inclusive)

Nu stiu daca exista cineva care nu si-ar dori ca macar odata in viata sa leneveasca pe o plaja din Caraibe cu un cocktail in mana cautand cu privirea corabia legendara a lui Jack Sparrow? Daca acea persoana exista, ei bine acest articol nu ii este dedicat 🙂

Am auzit de multe ori expresia cum o vacanta in Caraibe este un lux, ei bine, eu as modifica si as spune “a fost” pentru ca acum poti pleca intr-o super vacanta exotica la acelasi pret pe care l-ai da si pe litoralul romanesc in plin sezon.

Deci, cum suna 855 euro de persoana pentru un sejur all-inclusive de 7 nopti in Caraibe?

Mai exact in paradisul numit Republica Dominicana (La Romana/Bayahibe).

dom-tours

Perioada 17-24 octombrie 2016. Vacanta doua persoane: 1370 euro zbor din Madrid dus-intors + cazare la hotel Weare Cadaques Bayahibe 4* (nota 8.1 pe Booking si 4* pe tripadvisor) in regim all-inclusive + 280 de euro zbor dus-intors Bucuresti-Madrid cu Ryanair + cazare o noapte la Madrid 60 euro (hotel Coslada Aeropuerto) rezulta doar 855 euro/persoana pentru o vacanta de vis in Republica Dominicana.

8592679

Agentia DominicanaTours este o agentie spaniola, cu sediul in Madrid, care se lauda cum ar fi agentia “nr 1 in sejururi in Caraibe“. Preturile pe care le practica par a fi prea mici ca sa fie adevarate. Stiu senzatia. Am trecut prin asta, insa eu am cautat ce e cu aceasta agentie si pana la urma mi-am luat inima-n dinti cum se spune si am plecat cu ea in luna mai a acestui an. Totul a fost perfect.

In primul rand vreau sa va spun ca au si un call-center in limba romana unde poti cere detalii suplimentare.

Detalii despre plata

Plata o vei face in doua transe, un avans minim de 30% ca mai apoi cu 15 zile inainte de plecare sa achiti intreaga suma. Vei primi pe mail contractul, factura si numarul de rezervare pentru biletele de avion, camera de la hotel, dar si asigurarea obligatorie de calatorie (este inclusa in pret). Toate acestea trebuie printate (recomand in doua exemplare fiecare).

Cateva detalii desper agentie

DominicanaTours apartine Soltour o companie ce face parte din grupul Pinero. Din acest grup mai fac parte si doua lanturi hoteliere (Bahia Principe si Pinero Hotels) la care se adauga si agentia dedicata excursiilor optionale (Coming2).

Cateva detalii legate de zborul transatlantic

Soltour au contract cu compania mexicana Wamos Air care efectueaza zboruri charter intre Madrid si Republica Dominicana. Avioanele din flota lor sunt celebrele Jumbo Jets (Boieng 747). Nu sunt avioane foarte noi (2008) insa sunt spatioase. Veti primi 3 mese pe durata zborului, cafea si apa. De asemenea vi se ofera gratuit perna si paturi pentru un somn mai bun.

Durata zborului este de aproximativ 8 ore si jumatate.

La destinatie

Cand ajungi pe celebrul aeroport din Punta Cana va trebui sa mergi la un ghiseu Soltour pentru a cere numarul autocarului care te va duce la hotel. Autocarele sunt parcate cam la 7-8 minute de mers pe jos din interiorul aeroportului. Transferul catre hotel este si el inclus in pret.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.