Cum a fost la HotDognet

Daca eu am spus stop pentru intalnirile organizate “pe persoana fizica” dupa intalnirea de la Sinaia “Afiliere 3.0”  o prima retea a reluat timid rolul de organizator astfel ca in data de 8 mai am fost prezent la invitatia retelei de afiliere Dognet la un eveniment denumit “HotDognet” unde evident ca nu a lipsit hotdog-ul. Evenimentul a fost anuntat destul de tarziu din punctul meu de vedere iar promovarea lui a avut de suferit, insa ne-am strans aproximativ 16-18 persoane la V7 Startup Studio.

Find un eveniment dedicat marketing-ului afiliat organizat in inima Bucurestiului m-as fi asteptat la un numar putin mai mare de persoane. Dar pe de alta parte evenimentul a fost organizat de o retea nou intrata pe piata de afiliere din Romania si despre care multa lume nu prea a auzit.

Personal am venit datorita unui singur motiv. Sa sustin astfel de evenimente. Nu colaborez cu cei de la Dognet si de aceea am si fost surprins cand am fost invitat in calitate de speaker. Bine, speaker e mult spus. Am tot spus ca nu am calitati de a vorbi in public si de a ului mase de oameni cu prezentarile mele. Sunt mult prea acid si mult prea direct pentru a face asta. Totusi am spus da de fiecare data cand am fost invitat doar pentru a reprezenta afiliatii si a spune lucrurilor pe nume. Sunt impacat cu ideea ce nu voi fi niciodata un vorbitor foarte bun si probabil de aceea am devenit (cred eu) mai relaxat atunci cand tin o prezentare.

Programul a fost destul de relaxat. Ne-am adunat cu totii in jurul orei 18:00. David Puha (reprezentantul Dognet) a fost o gazda primitoare. Ne-a intampinat pe toti cu o cafea si evident cu hotdogs. La 18:30 tot el a tinut o prezentare legata de reteaua Dognet. Unde sunt prezenti, ce fac acum, ce vor sa faca pe viitor. Care este planul lor pentru Romania si de ce cred ei ca pot avea un cuvant de spus in marketing-ul afiliat din Romania. (mai multe detalii gasiti pe blogul retelei Dognet)

Dupa o scurta pauza a urmat randul meu. Am ales ca subiect “Greselile pe care le fac retelele de afiliere” si am pus accent pe top 5 greseli.

Puteti vedea mai jos prezentarea. Nu o sa dezvolt ceea ce am spus in prezentare sau pe langa. Cei care au fost prezenti au prins ideea si consider ca mai toti afiliatii vor fi de acord cu cel putin cateva dintre greselile prezentate.

A urmat Mihai Croitoru cu o prezentare legata de afilierea prin continut. O prezentare scurta dar de efect pentru ca a strans cele mai multe intrebari din partea publicului transformand finalul prezentarii intr-o adevarata dezbatere.
Seria de prezentarii a incheiat-o tot David cu o noua prezentare legata de reteaua Dognet, advertiseri si cifre. Urmand apoi cateva discutii relaxate la un pahar de vin, suc, apa etc la barul de la parter.
Consider in continuare ca astfel de intalniri sunt extrem de benefice pietei de afiliere si cred ca si celelalte retele ar trebui sa se implice mai mult mai ales ca afilierea din Romania nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Important e sa vedem dincolo de beneficiile personale si sa ne gandim la beneficiile industriei.

One thought on “Cum a fost la HotDognet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.