A doua intalnire a afiliatilor (#CeaMaiEpicaIntalnire)

Dupa ce Prima intalnire organizata de afiliati a fost un adevarat succes avand de toate, de la foc de tabara la excursii, discutii despre afiliere la gura sobei si multa voie buna, am hotarat sa ne intalnim din nou. Insa, de data asta va fi asa cum mi-am imaginat. Va fi cu bors de peste, cu Marea Neagra, cu Delta Dunarii, cu pescuit, cu icre de stiuca, cu tuica de Tulcea si caras cu mujdei.

Perioada: 21 – 24 iunie 2018

Locatie: Green Village Resort – Sfantu Gheorghe/ Tulcea – Vezi AICI pagina oficiala

Pret: 515 lei/persoana cu mic dejun inclus (pret pentru minim 2 adulti in camera)

*La acest pret se va adauga ulterior si pretul transferului de la Tulcea/Murighiol catre Sfantu Gheorghe

**In pret nu sunt incluse eventualele excursii optionale in delta Dunarii

Locurile sunt extrem de limitate. O parte dintre ele sunt deja adjudecate de catre unii afiliati care au fost la prima intalnire si care si-au anuntat intentia inca de pe atunci.

Cei interesati trebuie sa stie ca pana pe data de 20.05.2018 trebuie achitat avansul care reprezinta 50% din suma totala. De altfel, pretul este unul de Early Booking prin bunavointa celor de la Green Village.

Ce vom face

Nu am ales intamplator acest resort din Sfantul Gheorghe. Acesta este pozitionat intre satul pescaresc, Delta Dunarii si Marea Neagra. Practic, activitatiile pe care le putem intreprinde sunt destul de multe. De la plaja pe malul marii, excursii in mirifica delta, pescuit, leneveala la piscina, interactiune cu haholii din sat si multe altele.

Eu propun o zi de relaxare la plaja (doar 900 m de resort) sau cine nu iubeste nisipul poate ramane la piscina si sa se bucure de soare cu o priveliste superba.

 

Intr-o alta zi e musai sa facem o excursie in mirifica delta unde sa admiram peisaje magnifice pe care aceasta zona le are de oferit. Putem plusa si cu o partida de pescuit, ca vorba aia, daca ajungi in delta si nu prinzi un peste cu undita ta e ca si cum ai fost degeaba. Unde mai punem ca pescuitul poate fi asemanat extrem de usor cu marketing-ul afiliat. Depinde unde nadesti, cu ce si mai ales experienta pe care o ai ca sa prinzi intr-un final captura cea mare.

Evident ca optiunile de petrecere a timpului raman deschise, insa neaparat trebuie sa introducem si discutiile clasice despre afiliere. Poate prindem un rasarit in delta sau la malul marii, cine stie πŸ™‚

Mancarea nu e musai sa fie doar cea traditionala din peste, insa e recomandata mai ales cand vine vorba de un bors de peste, un caras prajit cu mamaliga si mujdei, ceva icre de stiuca, o saramura de crap si o tuica de Tulcea πŸ™‚

In concluzie, cei interesati de cateva zile de relaxare combinata cu discutii lejere de vara despre afiliere si nu numai pot sa ma contacteze in privat pe pagina de Facebook sau aici pe blog la rubrica comentarii.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.