Sistemul ING Bank a picat din nou (tot in week-end)

Doar ce am fost si am depus niste bani pe un card de pe care urma sa fac cateva plati online. Sa fi trecut maxim 40 de minute din momentul in care am depus banii si pana la momentul cand am incercat sa fac plata. Initial am crezut ca iar mi-au blocat cardul ca in urma cu o luna de zile cand incercand sa fac o plata online nu am realizat ca am mai putini bani pe card decat era plata si am incercat de doua ori, ING mi-au blocat cardul crezand ca e tentativa de frauda. Cand eram in Islanda, schema s-a repetat, un alt card (de euro) a fost blocat pe acelasi motiv (prea multe tranzactii intr-o singura zi).

Acum am incercat sa sun la call center, dar suna ocupat. Am sunat la numarul de mobil al unui consultant de la biroul din Tulcea care mi-a confirmat ca tot sistemul ING a picat din nou (nu merg ATM-urile si nici nu se pot face plati).

Data trecuta au spus ca a fost de vina un test planificat pentru sistemul de stingere a incendiilor, o scuza cusuta cu ata alba, gurile rele zvonind ca un atac cibernetic ar fi fost motivul real. Oricum, sunt curios ce vor spune acum.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.