H de la handicap

Nu am inteles persoanele care desi pot gasi locuri de parcare libere le prefera pe cele destinate persoanelor cu handicap. Peste tot in tara se intampla acelasi lucru de parca persoanele cu handicap nu au destule probleme si nu au fost indeajuns batjocorite de statul roman, de soferii de autobuze, de societatile comerciale care au construit rampe in bataie de joc, acum e randul soferilor, a romanilor, a societatii intregi sa-i mai batjocoreasca inca odata ocupand de ori cate ori au ocazia locurile de parcare destinate lor.

La Kaufland Tulcea locurile destinate persoanelor cu handicap sunt “vanate” in fiecare zi desi pentru a constientiza soferii, reprezentantii magazinului au montant mai nou stalpi cu panouri ce atentioneaza intr-un mod mult mai vizibil ca acele locuri sunt destinate persoanelor cu handicap. O initiativa buna de altfel, doar ca ai mei tulceni nu dau atentie si continua sa ignore ca si pana acum aceste semne si sa parcheze nestingheriti pe acele putine locuri de parcare. Daca va intrebati cat timp in plus ai pierde ca sa cauti un loc de parcare, ei bine, va spun ca nu mai mult de 30 de secunde, iar de mers pe jos cu/fara caruciorul pana la masina nu ai cum sa faci mai mult de 1 minut oriunde ai parca. Deci cam atat de mare e nesimtirea celor care daca ar putea ar intra cu masina in supermarket doar sa nu cumva sa faca prea multa miscare.

Mi-a trecut si mie prin cap sa fac precum clujenii din acest clip, doar ca am senzatia ca ar fi in zadar sau cel mult as avea si eu un clip vizualizat pe YouTube, de schimbat ceva nu cred ca as reusi.

One thought on “H de la handicap

  1. Chiar zilele trecute voiam să fac câteva poze la Băneasa Mall – ce mașini tari au handicapații de acolo. Mă întreb dacă din ajutorul de invaliditate. Bentley, Mercedes, BMW – toți cu mașini de peste 15k. Parcarea obișnuită pare să fie pentru săraci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.