Despre afiliere in noul video Profitshare

De ceva timp incoace probabil ati sesizat cu totii ca s-a lasat un pic de liniste in afiliere, nu se mai fac concursuri, nu se mai fac intalniri, nu tu gratare etc. si e un pic ciudat ce se intampla, singurul loc unde se mai schimba opinii este grupul de Facebook (se pare ca a ramas si singurul acum).

Eh, in urma cu putin timp cei de la Profitshare si-au relansat homepage-ul iar acum putem vedea cati afiliati activi sunt in Profitshare (cei care au inregistrat cel putin un click in ultimele 30 de zile) desi e impropriu spus activi deoarece era mai relevant daca erau afisati cei care au inregistrat minim 1 comision in ultimele 30 de zile. Dar cireasa de pe tort vine de la “cel mai mare comision aprobat ieri” si de la “harta conversiilor”. Astfel de informatii sunt extrem de utile daca stii sa le pui cap la cap. Ca de exemplu ieri cel mai mare comision APROBAT a fost de 951 lei – bani de seminte cum spun unii, doar ca nu e din nisa IT ci din Fashion. Well, sa mai spuna cineva ca nisa fashion e prea aglomerata, ca nu se mai fac bani (inclusiv eu ar trebui sa tac)

Intre timp a aparut si primul video facut de Profitshare cu afiliati, apar si eu pe acolo alaturi de cativa colegi de renume precum Mihai Croitoru sau Octavian Jomir. A fost interesant la filmari si cum orice lucru are un inceput, a fost pentru prima data cand am trecut pe la machiaj. Cred ca am avut fond de ten mai mult decat toate fetele din sala, dar na bine ca n-a inceput sa-mi placa 🙂

 

Revenind la lucruri serioase, marketing-ul afiliat mi-a schimbat viata si orice ar spune un gog precum un anume Vlad sau altii ca el care habar nu au cu ce se mananca afilierea, important e ca dincolo de bani, faima, secrete si alte chestii de gen majoritatea oamenilor cu care am luat contact in toti cei 7 ani de cand fac afiliere sunt oameni cu care te poti mandri ca ii cunosti.

Discutiile au fost destul de lungi si presupun ca urmeaza si alte video-uri la fel de interesante ca si cel de mai sus, unele poate chiar mai mult daca stau bine si ma gandesc ce intrebari avea in artilerie Stefania, caruia apropo ii multumesc inca odata pentru cat de fun a decurs totul la filmari desi nu m-a menajat deloc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.