Cum a fost la Teo (Aprostcalipsa)

A fost al doilea show live de stand up la care am fost prezent intr-un interval relativ scurt tinand cont ca pana acum am urmarit doar pe youtube. Insa nu il puteam rata pe Teo sau the stand-up father. Venea pentru a doua oara in Tulcea si cum prima data am lipsit motivat, a doua oara nu mai aveam nici o scuza, nici macar meciul Stelei cu turcii nu m-au tinut acasa.

Despre stand-up cred ca am auzit cu totii prin anii ’90 cand dinozaurii precum Vacanta Mare sau Doru Octavian Dumitru sau chiar grupul Divertis bateau tara-n lung si-n lat cu show-urile lor, trebuie sa recunoastem ca au fost haxli pentru vremurile respectiva, insa abia pe la inceputul anilor 2000 am descoperit (odata cu internetul) si show-urile din afara, m-au cucerit Pablo Francisco, Chris Rock, Steve Harvey sau maestrul George Carlin.

Ulterior a inceout sa se vorbeasca despre un anume Teo de la Cafe Deko. Cine mai e si asta? Ei bine, am zis wow. Tipul asta e super mega tare. Cred ca majoritatea au zis asta. Probabil i-am vizionat cam toate show-urile de pe youtube (de la “Diateza reflexiva si Eminescu” la “Soferii de Mercedes si doamna Benz”, toate episoadele din #nimic nou si nu a fost nimic care sa nu ma faca sa rad macar odata. De aceea am mers ieri seara la Square by Delta sa-l vad live.

Show-ul a inceput pe la ora 21:00 cu Minculescu, un tip ce promite mult si asta in afara faptului ca e prietenul Mariei Popovici (tipa din Tulcea care sta in Bucuresti si care a fost la iUmor). Oamenii au ras in hohote, semn bun pentru ce avea sa urmeze. A urmat Maria, cred ca mult mai emotiva decat de obicei. A fost ok cu mici scapari pe alocuri. A urmat Teo, one man show, stand-up father. Va spun ca a rupt. Ma asteptam sa dureze cam 30-35 de minute show-ul sau, dar nu, cele doua pahare de rom sec cu gheata au spus, da-i in pana mea cu organizarea, hai sa-i rup pe astia. Cei peste 120 de oameni prezenti au ras nu in hohote, nu in lacrimi ci in sughituri. S-a prins din mers care prind glumele si care nu, stanga era generatia Starcraft, dreapta erau aia care nu prea prindeau glumele si in fata erau fetele puse pe glume de la roze.

Mai exact a interactionat cu publicul foarte mult si asta s-a vazut la fiecare gluma buna. Ca sa fac si o comparatie intre show-ul vedetelor din Las Fierbinti si show-ul asta, ei bine, e distanta de la cer la pamant. In primul rand interactiunea cu publicul, capitol castigat cu 6-0 de Teo. Apoi glumele cu subinteles, la fel si aici, iar in ultima instanta inca un 6-0 la capitolul glume porcoase. Teo mai baga cate una, doua, dar cand trebuie si cand simte ca merge, pe cand Bobonete si Vancinca zici ca altceva nu aveau de spus si uzau de glume de gen pana in momentul in care iti venea sa le spui: lasa-ne, lasa-ne….

Ca o concluzie, daca Teo anunta un show si esti prin apropiere, rezerva o masa si du-te. E aproape imposibil sa nu te simti bine si sa nu razi cu lacrimi, cat despre sughituri probabil ar trebui sa bei macar 2-3 beri inainte si aproape e garantat si rasul din categoria asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.