Cel mai mare comision aprobat

Nu am fost foarte norocos la capitolul comisioane mari. Cand auzeam de cate un comision mare ma gandeam cum naiba de eu nu prind un astfel de comision?! Numai cand ma gandesc in trecut cum incercam sa promovez TV-uri scumpe si alte nebunii ca poate-poate imi pica si mie un comision de mii de lei. N-a fost sa fie.

Primul comision mare a venit in programul de afiliere Altex:

S-au cumparat 200 de HDD-uri, probabil vreo companie insa aici am realizat ca poti inregistra comisioane mari si fara sa vinzi produse scumpe.

Al doilea cel mai mare comision aprobat a venit la un an distanta si fost inregistrat la eMAG:

Surprinzator, dar atat cel de la Altex cat si cel de la eMAG au venit din Facebook Ads. Ba mai mult, ambele cu audienta targetata pe nisa gaming 😉

Noul record a fost stabilit azi:

Comisionul a venit dintr-un articol promovat prin PPC. Nu este cel mai mare inregistrat pana in prezent, insa este cel mai mare comision aprobat.

A se observa faptul ca au trecut 2 ani de la ultimul record si intre timp am tot inregistrat comisioane mai mari dar n-a fost sa fie, cine stie, poate candva mi se aproba si mie un comision ca asta:

PS La voi care a fost cel mai mare comision aprobat? Hai bagati cu anonim, dar macar spuneti ceva sa avem si noi o statistica 🙂

dragos
Latest posts by dragos (see all)

24 thoughts on “Cel mai mare comision aprobat

 1. Daca ar fi sa trag o concluzie frusta si pe bune, aceea ar fi aceea ca, asa cum breslele care lucreaza la stat au sindicate puternice, tot asa cei care apara interesul celor din aceeasi barca cu ei au o misiune speciala. De ce pelea mea AFILIATII NU AU un SINDICAT AL LOR ? De ce toti viermuiesc de capul lor pe un corp numit piata , care pe zi ce trece devine tot mai sterp si nu exista nici un plan. De ce noi afiliatii suntem atat de Prosti si Atat de dezbinati.

 2. Cel mai mare inregistrat a fost asta:
  “Comisionul tau in valoare de 1656.00 RON a fost inregistrat pe 18.11.2015 16:01..”

  Si s-a aprobat din el asa:
  “Comisionul tau de 958.00 RON a fost achitat.”

  S-a motivat ca respectivul client, desi ce-si comandase erau bucati dintr-un server sau ceva, n-a mai achitat toate produsele numai cateva din ele. N-am crezut-o dar macar a fost record si am primit dublu pe el.

  1. Asta inseamna sa ai noroc, sa inregistrezi comision mare, sa ti se aprobe doar o parte si apoi sa fie dublat si sa aibe o valoare si mai mare.

    1. Lasa asa ca sigur l-ai facut in ultima zi de recurenta, pe vremea aia erai din ala de planta cookie-uri si le stergeai pe ale altora :))

  1. La viralul cu televizorul de 70.000 Euro ce circula intr-un timp pe FB :-)) Eu l-am luat, dar l-am returnat repede. Nu-mi placea culoarea .

 3. Bani, bani, bani, dar pana la urmă unde e placerea de a face bani ? Este acea senzație asemeni cu a copiilor. Daca nu te distrezi, daca nu îți place ce faci, la ce bun clasamentele. Până nu de mult îmi plăcea afilierea , chit că pierdeam o grămadă de timp. În viața reală , scot aproape zilnic “milionul” și cu o rotație de circulație a banului la o săptămână maxim. Mi-am dat seama că în viața virtuala, cea legată a de net eu nu adaug plus valoare, ba mai a mult mă risipesc aiurea. Am avut o revelație atunci când mi-am dat seama că mica mea pasiune, numita afilierea este un extraordinar hot de timp. Google de câțiva ani nu mai este ce era. Poți să “bagi” conținut de calitate că nu ai sanse mai devreme de 6 luni sa ajungi undeva mai sus la căutări. După aia , da doamne sa vinzi și tu vreo 3 articole și să “produci” vreo 15 lei din niște comisioane rahitice. Ăștia 15 lei brut vor fi vreo 10 lei net care o să-i primești peste vreo 3 sau 4 luni de la advertiser. În concluzie, durează aproape un an să te alegi cu niste bani de țigări la o munca susținută care îți consuma foarte mult timp din viața ta. Ține minte, singura resursă care o avem toți este TImPUL. Depinde de fiecare cum o exploatăm mai bine.

  1. Mie imi place ce fac, de aceea sunt in afiliere de 7 ani si de vreo 4 full-time. Daca nu-ti place cu adevarat ce faci probabil ca da, vei considera ca iti mananca timpul, ca Google e de vina, ca sunt comisioane mici, ca advertiserul si reteaua sunt rai etc. Imi poti explica si mie cum afiliati pe content, strict content fac minim 1000 de euro/luna? Nu toti, pentru ca nu toti isi dau interesul si cauta informatii si incearca sa fie mai buni de la o zi la alta. Incep sa cred ca ne plangem prea mult in loc sa punem mana si sa facem ceva. Uite, un sfat gratis. Apuca-te serios de treaba si daca te impotmolesti undeva da-mi un semn si te ajut cum pot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.