O discutie video despre Black Friday 2017

Daca tot am vazut ca Marius s-a apucat serios de treaba cu video-urile si face interviuri pe banda rulanta cu afiliatii m-am gandit ca n-ar strica sa facem si un video cu mai mult afiliati in care sa discutam despre Black Friday 2017. Opinii, pareri, intrebari etc. Discutia va avea loc marti, 3 octombrie 2017 pe pagina: https://appear.in/morariu.biz

Pot sta simultan pana la 8 persoane, daca vor fi mai multe persoane interesate se pot gasi solutii alternative.

Ideea de baza este participarea activa la discutie, altfel n-are rost sa se ocupe un loc aiurea pentru ca imediat dupa, discutia va fi postata pe Youtube si poate fi vizionata de toti cei interesati.

Si ca sa fie totul si mai interesant va spun ca voi anunta ceva in premiera care v-a trezi interesul atat afiliatilor, advertiserilor cat si retelelor.

Am totusi marea rugaminte sa ne organizam cat de cat si sa lasati un comentariu fie aici, fie pe cel mai mare grup dedicat afilierii din Romania ca sa avem si noi o idee pe cine ne bazam marti. Ora votata de majoritatea pentru a incepe discutia este 20:00, astfel cine crede ca poate participa sa lase un comentariu cu celebrul “parikip” si notam.

PS Neaparat sa aveti prin casa o pereche de casti cu microfon ca sa nu vorbiti ca mine din fundul gradinii.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.