Finala Supravietuitorul

Am urmarit oarecum show-ul “Supravietuitorul”. La inceput parea interesant, dar pe parcurs a devenit destul de plictisitor. Singurele motive pentru care ma mai uitam erau peisajele (da, m-au facut sa-mi doresc o vacanta in Filipine) si desigur fetele in costumul de baie (deh, eu macar recunosc 🙂 ).

Aliante, intrigi, discutii aprinse etc., nimic nu a facut ca acest show sa prinda la publicul din Romania. Conform Paginademedia.ro au fost intrecuti cam de fiecare data de concurenta. De aceea a si fost mutat seara de la 22:30 si mai mult ca sigur de aceea au accelerat in ultimele saptamani si au difuzat cate 3-4 episoade pe saptamana. Din ce am inteles show-ul a costat extrem de mult (se zvoneste ca vreo cateva milioane bune de euro). Asta e, n-a prins “Supravietuitorul” dar a prins “Visuri la cheie” si “Jocuri de Celebritate”. In fapt cele doua au rating dublu si la un cost mult mai mic.

Cea mai mare dezamagire

Marea finala e defapt o discutie transmisa live pe platourile din Bucuresti. Deci cum vine asta, te lupti in Filipine 44 de zile ca sa ajungi in mare finala si aici in fapt nu mai faci nimic. Bine, doar te rogi si explici de ce ar trebui sa castigi tu. Nu stiu cum e show-ul in alte parti ale lumi, nu am vazut. Dar mi se pare penibil sa castigi titlul de Unicul Supravietuitor doar printr-un vot de la colegi.

Ma asteptam sa fie si o competitie intre cei 3 care sa conteze. In genul cum a fost ultima in care s-au intrecut Andrei (oarecum favoritul meu), Iulian si Robert. Aia chiar mi-a placut. Puteau face in asa fel incat sa conteze si votul colegilor, dar macar sa se intreaca intre ei la ceva.

In fine, din cei trei mari finalisti: Iulian, Otniela si Lucian marele castigator votat de fosti sai colegi a iesit: Lucian.

Asa banuiam si eu, Lucian a fost in exil din a 5-a zi si practic nu prea s-a intersectat cu ceilalti concurenti care au ajuns in juriu ca sa poata sa-i supere cu ceva. As fi preferat sa castige Iulian dintre cei trei, dar asta e.

2 thoughts on “Finala Supravietuitorul

  1. Cei trei finalisti sunt o metafora pentru intreaga emisiune. Erau atatea optiuni mai bune, dar toate au fost eliminate pana au ramas cei mai nemeritosi finalisti. Erau atatea optiuni sa fie un concurs cu impact, dar atatea alegeri au fost facute de organizatori sa fie date la o parte… Pacat, vroiam sa vad multe sezoane, dar nu cred ca va fi un sezon 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.