2Performant implineste 10 ani

Cand afli ca prima retea de afiliere din Romania implineste 10 ani te pune un pic pe ganduri. Cum si cand au trecut acesti 10 ani? M-am logat imediat in vechiul cont de 2Parale ca sa imi aduc aminte cand am inregistrat primul comision. Se pare ca in aprilie 2011 pentru Vola.ro insa nu a fost aprobat. M-am pus insa pe treaba si prin decembrie 2011 (fix acum 7 ani) am inregistrat si primele comisioane ce au fost aprobate. Pe primul nu-l pot mentiona la cine a fost facut pentru ca am un “lapsus” de vreo cateva mii de euro acolo, insa am inregistrat comisioane cu primul meu proiect dedicat afilierii la ClubChic, StarShiners si FashionUp, iar de atunci si pana in prezent am adunat cateva zeci de mii de comisioane si undeva la ~1,5 milioane de euro vanzari generate in reteaua 2Performant.

 

 

Primul meu contact cu echipa 2Parale a venit destul de tarziu. Au fost mai multe motive pentru care nu am fost prezent la celebrele intalniri ce s-au organizat in perioada 2011 – 2015. Unele motive se regasesc si acum ingropate adanc pe forumul Seopedia. Am onorat insa prima invitatie venita din partea lor si am zis prezent la Gratarul lui Boerescu. Era aprilie 2016. Acolo am cunoscut atat echipa 2Parale cat si advertiseri si afiliati pe care nu-i cunoscusem inainte. A fost fain sa ma intalnesc cu ei pentru prima data intr-un mediu atat de prietenos.

Faptul ca ne-am intalnit face to face a dus la o colaborare mai fructoasa intre mine si retea, au urmat apoi si cateva vizite la sediul lor culminand cu primul premiu castigat de mine in retea oferit in cadrul lansarii Affiliate Ranking din august 2017. A fost un party pe cinste. Locul unde a inceput nebunia cu #Moet.

Recent ne-am intalnit din nou la Sinaia in cadrul “Afiliere 3.0” iar faptul ca au fost atat cei de la 2Performant impreuna cu alte 3 retele + advertiseri si destul de multi afiliati mi-a redat un pic de speranta cum afilierea din Romania mai are o sansa.

Imediat dupa am aflat ca au lansat “Influencer listing” – un proiect integrat in retea si care are ca scop facilitarea colaborarii dintre influenceri (fie ei bloggeri, vloggeri, artisti sau creatori de continut) si agentiile de publicitate. Subiectul este unul interesant si consider ca merita dezbatut intr-un articol separat.

Daca am inceput cu primul comision inregistrat in retea ma simt obligat sa inchei cu cea mai buna luna (iulie 2018) de cand fac afilierea cu 2Performant:

 

N-a fost sa fie 10.000 de euro valoarea comisioanelor inregistrate. Mai incercam si in 2019 đŸ™‚

La multi ani, 2Performant!

3 thoughts on “2Performant implineste 10 ani

  1. Din suma aia de aproape 10 mii o parte din comisioane s-au anulat. Daca ar fi sa scazi si facturile la google si facebook daca ti-a ramas vreo mie de euro, da doamne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.