Samsung retrag definitiv Note 7 de pe piata

Stirea zilei de azi este fara indoiala cea legata de anuntul oficial facut de Samsung. Peste 2,5 milioane de telefoane din seria Note 7 vor fi retrase definitiv de pe piata. Practic Galaxy Note 7 intra in istorie ca find primul flagship retras definitiv de catre producator dupa ce s-a depistat o poblema extrem de serioasa legata de baterie.

Analistii s-au apucat de calcule, iar ele nu arata deloc bine pentru Samsung. Se estimeaza pierderi de 17 miliarde de dolari, dar si o imagina sifonata destul de mult. Samsung este (inca) liderul pietei de telefoane mobile iar aceasta problema deschide oportunitati pentru ceilalti producatori.

Inca nu se stie ce vor face in continuare si daca Samsung vor lansa un nou smartphone din seria Galaxy Note.

Parerea mea e ca vor astepta sa se linisteasca apele, vor lansa noul Galaxy S8 in primavara anului viitor si in functie de reactia pietei vor lua si decizia legata de lansarea unui nou Note.

Tot raul spre bine. Pana la urma aceasta problema depistata la Note 7 arata cat de usor se poate lansa un produs pe piata fara a se efectua teste mai riguroase. Odata cu acest incident speram ca testele sa fie facute corespunzator.

Cu siguranta ce s-a intamplat cu Samsung e un semnal de alarma si pentru ceilalti producatori ce cred ca s-au pus macar pentru cateva secunde in locul celor de la Samsung si s-au gandit cum era daca Galaxy Note 7 ar fi fost testat mai riguros si se evitau astfel toate problemele.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.