Lansare Affiliate Ranking (Transparancy 2Performant)

In urma cu o saptamana si cateva zile imi planificam linistit roadtrip-ul prin Serbia si Croatia cand m-am trezit cu o invitatie din partea 2Performant pentru ziua de sambata (5 august) la un event denumit Transparancy. S-a potrivit oarecum la fix pentru ca planificam sa trec prin Bucuresti fix in acea zi la intoarcerea din roadtrip. Habar nu aveam despre ce va fi vorba, ce am putut sa scot de la ei a fost ceva de gen: va fi un event cu party after. Am zis ca daca iar face cinste Boerescu e musai sa nu ratez, unde mai punem faptul ca urma sa ma intalnesc cu maestrul Morariu ca sa schimbam cateva rautati live πŸ™‚

Obosit dupa doua drumuri de peste 20 de ore de condus m-am echipat corepsunzator si am plecat spre sediul 2Performant. Am ajuns putin mai tarziu decat am estimat si astfel nu am prins ideea de baza a event-ului dar Dorin a fost amabil sa-mi explice ulterior.

Evenimentul a purtat numele de Transparancy pentru ca cei de la 2Performant au zis ca fara competitie nu exista performanta, iar fara transparenta nu exista competitie reala. Corect. Acum am inteles de ce concursurile pentru afiliati sunt pe cale de disparitie, cel putin in cazul lor. Astfel, lansarea Affiliate Ranking, caci despre asta este vorba face inutil orice concurs din cadrul platformei. Vrei sa stii pe ce loc te situezi conform numarului de comisioane inregistrate in ultimele 90 de zile, atat la general cat si pe categorii, te inregistrezi in platforma si activezi “toggle ranking” iar apoi vezi exact unde te situezi in clasament.

Din punctul meu de vedere acest clasament va face sa dai mai mult, sa vrei mai mult de la tine si sa-ti faci altfel planurile de viitor. Ca si o comparatie, daca pana acum am mers prin ceata, de sambata noaptea putem spune ca avem cer senin si putem vedea clar cine e in fata noastra, in spate si probabil cel mai important, vom stii cand si cum putem intra in depasire.

Revenind la event. S-au acordat si cateva premii pentru primii afiliati lideri in anumite categorii la acel moment. Totul tinea daca activezi ranking-ul, premiile se acordau din ora in ora, daca nu ma inseala memoria. Primul castigator a fost Gabriel Nica la categoria Fashion, apoi a urmat Octavian Jomir pentru Carti, IT&C si la clasamentul general. Surpriza pentru mine a fost castigarea premiului pentru categoria Beauty, in fapt si primul premiu castigat ever in retea. Hai ca am spart gheata πŸ˜€

Mai jos va las si un video ce include cateva poze + mici interviuri cu mai multi afiliati & advertiseri:

Printre altele au urmat discutii cu foarte multe persoane despre afiliere, calatorii, advertiseri buni sau rai si multe altele. Cei de la 2Performant ne-au delectat cu vinuri de vara la gheata, cocktail-uri foarte, foarte bune si evident ca nu puteau parasi incinta toate sticlele de sampanie mai ales ca au fost tinute la gheata.

A fost destul de cald si a trebuit sa ne hidratam, unii mai mult, altii mai putin insa eu am realizat ca sampania nu trebuie bauta cu paiul, evident ca asta s-a intamplat abia dimineata cand credeam ca mi-a batut careva un cui mare in cap. Data viitoare o sa tin minte.

Una peste alta, evenimentul a fost unul reusit, toata lumea s-a simtit bine, s-au schimbat opinii, s-au facut glume gen brigada anti-Jomir πŸ™‚ (hai ca n-ar fi o idee rea pana la urma) iar de final pot spune ca e timpul sa ma pun serios pe treaba caci de acum sunt intr-un concurs de lunga durata si nu prea imi place locul din clasament.

De final, sampania o tin la rece pana cand ajung in top 3, adica topul ala care conteaza.

dragos
Latest posts by dragos (see all)

4 thoughts on “Lansare Affiliate Ranking (Transparancy 2Performant)

  1. Au facut treaba foarte buna cu topul. Nu prea promovez prin 2p dar acum parca as incerca sa mai urc, macar in top 20 πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.