Despre mine

Ma numesc Dragos Bunea, am 31 de ani si locuiesc in Tulcea. Sunt pe cont propriu de la 23 de ani, am avut pe rand magazin de calculatoare, service de calculatoare si magazin online de calculatoare second hand.

De asemenea am oferit servicii SEO de baza, am fost creator de continut pentru zeci de bloguri din toate nisele posibile (am scris cateva mii de articole), am castigat primii bani din online prin intermediul blogului de IT (new-it.ro), in 2011 am devenit afiliat, in 2013 am renuntat la toate de mai sus si am devenit afiliat full-time. Am colaborat si mai colaborez cu magazine precum eMAG, Altex, evoMAG, elefant, Libris, dePurtat, ePiesa, Avon, Nichiduta, Vola si inca vreo 70 de alte magazine din diferite nise.

Sunt o persoana incapatanata, ambitioasa si competitiva.

Imi place sa calatoresc si prefer oricand sa descopar un oras nou, o tara noua in defavoarea unui produs (telefon, laptop, TV etc.). Pana in prezent am vizitat 8 tari (Grecia, Italia, Spania, Bulgaria, Islanda, Anglia, Republica Dominicana si Thailanda). De fapt ar fi 8 daca pun la socoteala si Vaticanul 🙂

Pe viitor imi doresc sa vizitez Thailanda, Filipine, Olanda, Austria, Portugalia si Statele Unite ale Americii.

Legat de ce am facut in marketing afiliat pana in prezent o sa rezum pe ani:

2011 – anul in care am luat contact cu afiliere, am inceput destul de greu, dar invatam destul de repede

2012 – anul iPhone. Am reusit sa fac primii bani seriosi din afiliere vanzad iPhone-uri pe iphone5pret.org

2013 – anul Black Friday. Am realizat vanzari de peste 100.000 de euro intr-o singura zi. Mai multe puteti citi pe blogul Profitshare “Experianta lui Dragos Bunea de Black Friday 2013“.

2014 – anul Facebook Ads. Am descoperit Facebook Ads si pe langa faptul ca am reusit sa obtin CPC-uri de 0,006 lei, am reusit ca la o campanie de 10 zile in care am investit 250 lei sa am un ROI de 10.000 lei

2015 – Go hard or go home. Am invatat pe propria piele ca investitiile mari vin cu riscuri la fel de mari. Am pierdut multi bani investind gresit sau in momente nepotrivite.

2016 – Loading. Mi-am propus de la inceputul anului ca sa aduc echilibru in ceea ce fac.  Am reusit performante notabile atat in 2Parale (puteti citi aici un scurt interviu despre mine) cat si in Profitshare unde in primavara am castigat primul concurs (Maratonul Conversiilor).