Btonic.ro, un advertiser nou pe nisa de suplimente alimentare

Ca afiliat am incercat sa promovez de-alungul timpului cat mai multi advertiseri din cele mai diverse nise. Acum un an de zile am “intrat” si pe nisa de alimente si suplimente alimentare. Am avut o surpriza placuta sa observ ca romanii comanda destul de mult chiar si online astfel de produse. Am avut campanii reusite pe mai toate categoriile de produse ale magazinelor care se aflau la ora respectiva intr-o retea de afiliere.

Recent am auzit si de advertiserul B!TONIC care are o campanie de afiliere in Profitshare. Am cerut cateva informatii suplimentare despre ei, dar si despre ce produse comercializeaza si bineinteles care sunt cele mai vandute.

Din ce am observat de pe site in momentul de fata ei comercializeaza 4 suplimente alimentare care conform a ceea ce spun ei despre ele sunt produse 100% din surse vegetale, nu contin gelatina de origine animala, coloranti sau organisme modificate genetic.

Asta e un lucru bun ma gandesc eu desi nu cunosc prea bine care ar fi diferentele fata de alte suplimente alimentare similare si aici cred eu ca ar trebui ce-i de la B!TONIC sa mizeze, sa ofere informatii legate de aceste diferente eventualilor clienti.

Revenind la cele 4 suplimente acestea sunt:

  • Orange Imun – o formula noua pentru activarea sistemului imunitar
  • Silver Bones – pentru sanatatea si intarirea oaselor
  • Blue Sleep – pentru cei care au probleme cu somnul ori cei care se trezesc lipsiti de energie
  • Terra Liver – hepatoprotect puternic cu efect de detoxifiere

In momentul de fata ei au pe site o promotie foarte buna la ultimul supliment (Terra Liver) 1+1 Gratis. E o promotie buna si cred ca merita promovata cel putin pentru o perioada de test.

Ca si promovare eu o sa apeleze la Facebook Ads pentru ca site-urile din nisa aceasta nu mai am in portofoliu, insa cred ca cei care au astfel de site-uri ar putea incerca si cu cate un articol.

Despre produs

Terra Liver este un hepatoprotector puternic, cu 4 ingrediente cheie: turmeric, colina, anghinare si piper negru.

Unii factori externi precum consumul de alcool, oboseala, stresul, virusurile hepatice, dieta bogată în grăsimi și zaharuri produc în timp deteriorarea ficatului și chiar lezarea acestuia. Reconstrucția celulei hepatice începe automat după afecțiuni precum hepatita C și procesul poate fi ajutat prin includerea în alimentație a următoarelor alimente cheie:
Anghinare – Cel mai nou studiu cu referire la anghinare arată că extractul de anghinare, administrat pacienților cu hipercolesterină ușoară, ajută la reducerea nivelului de colesterol total și al LDL-colesterolului. În același timp, rezultatele din urma acestui studiu randomizat, controlat, dublu-orb arată că nivelul de colesterol bun (HDL-colesterol) crește după consumul de extract de anghinare. Efectul de scădere al colestrolului se datorează efectului de stimulare a fluxului biliar specific anghinarei.
Turmeric -extractul de turmeric conține uleiuri esențiale și flavonoide cu rol hepatoprotectiv și cu rol de scădere a colesterolului. Mecanismul de funcționare este din nou conectat cu activarea funcției bilei.
Colină – este singurul nutrient demonstrat științific care susține funcționarea normală a ficatului. Această proprietate pozitivă a colinei, cu rol hepatoprotector, este susținută și de EFSA – Societatea Europeană pentru Siguranța Colina ajută la funcționarea normală a metabolismului grăsimilor, la funcționarea normală a ficatului, la funcționarea normală a metabolismului homocistein.
Piper negru – este noua descoperire a expertilor în nutriție în formula cu ingredientele de mai sus, care mărește absorbția și întărește efectul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.